MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

weboldal-keszites-weblap-karbantartas-webdesign-03.jpeg

Alkalmazkodás

A Pro Online célja, hogy dinamikus és a célnak megfelelő online megjelenést biztosítson ügyfelei számára, legyen szó kicsi, illetve közepes vállalkozásról, vagy egy médiaügynökségről. Ne Ön alkalmazkodjon egy informatikai rendszerhez, mi alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez!

Gyorsaság

Manapság a vállalatok óriási pénzeket veszítenek el, mert egy weboldal vagy web applikáció nem készül el időben. A Pro online programozói, webfejlesztői készen állnak, hogy akár azonnal megkezdjék a kódolást! Sőt: sürgős esetben megrendeléstől számított 3 nap múlva egy működő és szép (ideiglenes) weboldalt teszünk le az asztalra.

Egy ünnep sem marad el!

Az ön weblapja nem felejti el az ünnepeket. Karbantartási szolgáltatásunk része, hogy a tartalom és néhány design elem megváltoztatásával az ünnepekhez illő köntösbe öltöztetjük weboldalát. Ezzel növeljük látogatói elköteleződését is.

Segítünk a tartalommal

Igény esetén segítünk megtölteni weblapját tartalommal, így nem Önnek kell megfogalmaznia mindent. Van egy jó szolgáltatása, egy jó terméke, egy jó kis fejlesztése? Mondja el, mi pedig megírjuk! Még a SEO-ra is figyelünk közben.

GDPR by design

Weblapjankat már az alapoktól úgy tervezzük, hogy azok informatikailag megfeleljenek az Európai Uniós Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR). Csak az Adatvédelmi Nyilatkozatot kell Önöknek megfogalmaznia.

Nem beruházás

Egy weboldal készítése általában komoly beruházás egy vállalatnak. Ezzel szemben a Proonline-nál, ha havi díjas konsrukciónkat választja, egy alacsony, de folyamatos, jól kalkulálható költséggel számolhat, amihez ráadásul karbantartás és tartalomfrissítés is társul.

weboldal-keszites-weblap-karbantartas-webdesign-04.jpeg
weblapkészítés-webdesign-pro-online_01.jpgKikből áll a Pro online?

A Pro online olyan fiatalokból és középkorúakból áll, akik napjaink igényeihez mérten alkotnak weblapokat, web designokat és a mögöttük álló motorokat. Ennél azonban többet is nyújtunk! Az elkészült weboldalakat igény szerint kezeljük, tartalommal töltjük fel, amely tartalmat akár meglévő social media felületein is megjelenítjük. Mi lehet ez a tartalom? Például üzleti bemutatkozó szöveg, tevékenység bemutatása, blog bejegyzés, csapat bemutatása, hírek, reklám szöveg és fotótár, vagy akár youtube video.

Feladatunk, hogy az Ön vállalkozását online képviseljünk nem csak a weboldal elkészítésének pillanatáig, hanem azt követően is segítsük online megjelenését. Ezért kevés ügyféllel dolgozunk együtt, mert célunk a kölcsönös megelégedettség.

Miben jó a csapatunk?

A Pro online csapata teljeskörű szolgáltatást nyújt Önnek a web kódolás, webdesign, blog írás, képek, interjú készítés, bussiness fotózás, és a rendezvényfotózás területén. Kódolás tekintetében erősségünk a HTML, CSS, Bootstrap, jQuery, Javascript, PHP, MySQL, de boldogulunk a C#-al, az ASP.NET-tel, geolokációs programokkal és a Pythonnal is, ha arra van szükség.

weblapkészítés-webdesign-pro-online_02.jpg
weblapkészítés-webdesign-pro-online_03.jpg


Mi a célunk?

A Pro online célja hazai kis- és középvállalkozások online felületeinek modernizálása annak érdekében, hogy ügyfeleink vállalkozása a jelenlegi elvárásonak megfelelően nézzen ki és működjön az interneten. Szintén célunk, hogy levegyük a terhet a túlterhelt médiaügynökségek válláról, elvégezzük a kódolást és fejlesztést helyettük, így ők már kifejezetten a marketingre koncentrálhatnak.Mivel nem foglalkozunk?

Mivel cégünk nem reklám ügynökség, ezért nem foglalkozunk Google Adwords kampányokkal, Facebook kampányokkal, nem csinálunk reklámkampányokat és nem végzünk marketing tevékenységet.

webdesign-webfejlesztes-karbantartas-proonline-nem-jpg-01.jpg

Tudjon meg többet a web programozás és webdesign fontosságáról!