SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az bármely kis- és közepes méretű vállalkozás segítségére lehessen, függetlenül attól, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat itthon vagy külföldön kívánják értékesíteni.

CMS fejlesztés

„A lehetetlent azonnal lekódoljuk, a hibátlan CMS-re még várni kell.”

Drupal-ban és WordPress-ben is dolgoznuk. Mi webfejlesztők vagyunk és kódolni szeretünk a CMS alapú weboldalak pedig inkább szerkesztés kategóriájába esnek. A CMS oldalakat gyakrabban kell karbantartani, havi szinten kell frissíteni. Igaz, adott a kezelő felület (PHP alapú Back-end), és ez kényelmessé teszi a weboldalon végrehajtott módosításokat az ügyfél részéről.

A CMS-t azoknak a mikro vállalkozásoknak ajánljuk, akik még nem biztosak a dolgukban és a vállalkozás indításának a költségeit nem szeretnék növelni. Ök maguk akarnak alakítani mindent a weboldalon az újonnan megszerzett ügyfélvisszajelzések alapján. Például így lehet és érdemes tesztelni egy webshop iránti érdeklődést.

A Drupált kifejezetten ajánljuk olyan szervezeteknek, intézményeknek, könyvtáraknak, ahol nagy mennyiségű adatot kell feltölteni, címkézni és uptodate-elni.

Amit CMS kategóriában nyújtani tudunk:

  • Kitöltünk sablonokat, feltelepítjük a megfelelő és bevált plug-in-okat, beállítjuk a SEO-t és módosítjuk, avagy eltávolítjuk az oda nem illő részeket.
  • Egyedi WordPress oldalakat is készítünk és akár sablonokat is. Ezen a területen nem olyan hatalmas a kapacitásunk.
  • A tartalomkezelő/CMS oldalak havi karbantartásra szorulnak. Rendszeres és szakértő frissítés nélkül komolytalan lenne garanciát vállalni WordPress oldal működésére. Tapasztalataink szerint előbb-vagy utóbb egy CMS oldal nagyobb gondot jelent, mint egy egyedi fejlesztésű oldal.
  • Beleszeretett egy theme-be, egy design-ba, de nem működik jól az adott sablon? Semmi gond lekódoljuk Önnek.

Hallgassa meg a javaslatunkat mielőtt elkötelezi magát CMS fronton.

70 000 Ft-tól

+36 70 216 97 97

Túl sok lenne ez így előre? Akkor próbálja ki , amelyeknél egy év során, havi részletekben tud fizetni, és még további szolgáltatásokat is nyer vele!