SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az bármely kis- és közepes méretű vállalkozás segítségére lehessen, függetlenül attól, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat itthon vagy külföldön kívánják értékesíteni.

Front-end + webdesign

Megjelenésre van szüksége vállalkozása, ötletei számára? Statikus weboldalra van szüksége?

Az első benyomás a legfontosabb. Közhely? Nem baj, mert igaz. A design ad el. Ahhoz, hogy a weboldala modern legyen, hogy a webdesign tökéletesen passzoljon az Ön vagy vállalkozása profiljához, ahhoz igen is szakértőknek kell azt kialakítaniuk.

Ne csak szép legyen, hanem érje el a: Nahát élményt.

Ne csak a nahát élményt érje el, jól funkcionáljon.

Azonban egy tiszteletet parancsoló vállalkozásnak ez nem elég. Legyen egyedi és mégis áttekinthető a weboldala. Legyen jó a tartalom akár szöveges, akár képi, vagy videó. Kösse össze a Social felületeivel, amin az ügyfelei figyelmét felkeltheti.

  • Egyedi webdesign.
  • Reszponzív weblap kódolás: Html+CSS+Bootstrap.+jQeury és esetleg egy kis PHP, hogy a megrendelő formok jól működjenek.
  • Általában egy weboldal szöveges tartalma 8000-10 000 leütésből áll ezt is megírjuk Ön helyett
  • SEO beállítások – beállítjuk a weboldalát, hogy megfelelően olvassák a keresőmotorok
  • Professzionális portréfotókra van szüksége a weboldalán, termékeit szeretné lefotóztatni. Műtermi fotózással kapcsolatban is keressen minket bizalommal.
  • Grafikai segítségre és igazításokra van szüksége. Egy Phosthop Expert és egy Illustrator Arch-angel áll rendelkezésére.
  • Rövid határidővel dolgozunk, amelyik webfejlesztőnk az Ön weboldalát készíti az nem kap másik projektet, amíg el nem készült a munkájával.
  • Tesztelést mindig kérhet és itt leszünk Önnek a későbbi igazításokhoz is.

Felkeltettük érdeklődését? Használja az ajánlatkalkulátorunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

100 000 Ft-tól

+36 70 216 97 97

Túl sok lenne ez így előre? Akkor próbálja ki , amelyeknél egy év során, havi részletekben tud fizetni, és még további szolgáltatásokat is nyer vele!