SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRAK

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az bármely kis- és közepes méretű vállalkozás segítségére lehessen, függetlenül attól, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat itthon vagy külföldön kívánják értékesíteni.

Weboldal karbantartás
Weboldal készítés| Webshop programozás|Webdesign

Kinek van szüksége weboldal karbantartásra?

Szinte mindenkinek, aki el akar adni. Sokan az gondolják, hogy elég, ha elkészül a weboldalam és dőlni fognak az ügyfelek és a pénz. Ezért van az, hogy nagyon sok olyan weboldal van még mindig, ami nem reszponzív (nincs optimalizálva mobilra és/vagy tablet-re), vagy éppen semennyire sem felhasználóbarát. A design régi és nem kelt túl nagy bizalmat. Ráadásul az esetleges siker esetén nincs felkészülve a weboldal a tömeges megtekintésre és vagy leáll, vagy rövid időn belül nem lesz biztonságos.

A legfontosabb érv a karbantartás mellett mégis inkább a következő: a weboldalakat emberek használják. Amilyen hibát ki lehet hozni egy weboldalból az általában előbb utóbb be is következik.

Miből áll egy karbantartás:

  • Technikai update – nagyon fontos, sőt nélkülözhetetlen.
  • Dinamikus az oldal – változó, ámde releváns tartalom, így a keresőmotorok számára hitelesítésre kerül, hogy a weboldal valóban azzal foglalkozik, amire hitelesítve van a seo-beállítással.
  • Állandó készen állunk a weboldal változtatásra – nehéz mostanában megbízható webfejlesztőt találni. Mi nem hagyjuk magára. Nem csupán elkészítjük a weboldalát. Nálunk a fejlődés folyamatos.
  • Nincs szükség arra, hogy alkalmazzon egy designert és egy back-endest, mivel mi kettejük fizetésének töredékéjért elvégezzük a webfejlesztő munkát.
  • Felhasználóbaráttá kell tenni a weboldalt, meg kell, hogy ismerje az ügyfeleit és a célpiacát. Ahogy jobban megismeri az ügyfelei viselkedését a weboldalán úgy lehet egyre felhasználóbarátabbá optimalizálni.

Csomagjainkat itt tekintheti meg és ne feledje, hogy mindig van lehetőség egyedi csomag összeállítására. A legmegfelelőbb havi csomag kiválasztásához lépjen velünk kapcsolatba:

+36 70 216 97 97