Pro Blog

Influencerek, akik a testükkel adnak el | Pro Online

5 influencer modell, akik meztelenül népszerűsítenek termékeket az Instagram-on, avagy influenszerkedés csupaszon.

2019.05.09

Influencerek, akik a testükkel adnak el

"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának."

– hangzik el a Tanú című film ikonikus mondata.Hagyjuk? Egyetlen meztelen, félmeztelen fotó egy gyönyörű modellről több millió megtekintést hozhat az Instagramon. Ezért a válasz: nem, ne hagyjuk!

Ha valamikor, akkor most van lehetősége egy fiatal gyönyörű hölgynek szupermodellé válni és/vagy influenszerként például webshopok termékeit  vagy szolgáltatásokat hirdetni. Biztos van olyan, aki talál ebben kivetni valót, szerintünk mindenki abból éljen meg, amihez ért, és amit szeret csinálni. (Ezzel mi is így vagyunk, ezért fejlesztünk weboldalakat és webshop motorokat.) Ne felejtsük el, hogy nem csak a sikeres influencerek keresnek nagyon jól, de a hirdetők is viszonylag olcsón népszerűsíthetik termékeiket a követők százezreinél.
 

De mi az az influencer?

Azonban a "népszerűsítés" szó, vagy a "hirdetés" kifejezés erős lehet. Az influenszerkedés egyfajta határmezsgye, kísérleti fogalom, ami 2015 óta egyre nagyobb hatást igyekszik gyakorolni online életünkre. A lent felsorolt mezítelen influenszer hölgyek nem azt mondják, hogy a napszemüveg, amit éppen viselnek, szebbé teszi az embereket. Nem is sugallja, hogy ha ilyen napszemüveged van, akkor olyan gyönyörű modellek keresik majd a társaságodat, mint ők maguk. Egyszerűen jelzik, hogy az adott napszemüveget viselik, vagy egy fesztiválon buliztak, vagy egyszerűen a kedvenc teájukat isszák, stb.

Nézzük ki az az 5 modell, akik kiemelkedőek a téren. Érdemes egy pillantást vetni a visszafogott hirdetésekre is, amik az Instagram képeikhez kapcsolódnak.

1. Cassie Brown

Apró logikával kikövetkeztethető, hogy Cassie nem modellnek indult. Ő inkább influenszernek számít, ami munkáját tekintve talán kicsit kényelmesebb, mint a kifutó sztárjainak. Majd minden nap posztol az Instagrammon magáról egy jól sikerült képet. Ma van kb. félmillió követője, cégek keresik meg és kérik, hogy posztoljon egy képet magáról és az adott webshop ruháiról. Természetesen ne felejtse el azt hashtagelni (#). Hogy ezért ő mit és mennyit kap arról nincs adat. Talán ez a legszebb az egészben. Ja, nem mégsem. Cassie maga az egyik legszebb az egészben. :)

Hirdetései:

Instagram:           https://www.instagram.com/cassiebrown/  


<< Back to the news Olvass tovább >>


Get an offer for content writing >>

90-es és 2000-es évek leghíresebb web design-jai

90-es és 2000-es évek leghíresebb web design-jai

11 db nevetséges UI/webdesign ötlet, ami megvalósult

11 db nevetséges UI/webdesign ötlet, ami megvalósult

Word Press sötét mágia azaz plugin summoner

Word Press sötét mágia azaz plugin summoner