Kikből áll a Pro online?

kikbol-all-a-pro-online

Kikből áll a Pro online?

A Pro online olyan fiatalokból és középkorúakból áll, akik napjaink igényeihez mérten alkotnak weblapokat, web designokat és a mögöttük álló motorokat. Ennél azonban többet is nyújtunk! Az elkészült weboldalakat igény szerint kezeljük, tartalommal töltjük fel, amely tartalmat akár meglévő social media felületein is megjelenítjük. Mi lehet ez a tartalom? Például üzleti bemutatkozó szöveg, tevékenység bemutatása, blog bejegyzés, csapat bemutatása, hírek, reklám szöveg és fotótár, vagy akár youtube video.

Feladatunk, hogy az Ön vállalkozását online képviseljünk nem csak a weboldal elkészítésének pillanatáig, hanem azt követően is segítsük online megjelenését. Ezért kevés ügyféllel dolgozunk együtt, mert célunk a kölcsönös megelégedettség.

Miben jó a csapatunk?

A Pro online csapata teljeskörű szolgáltatást nyújt Önnek a web kódolás, webdesign, blog írás, képek, interjú készítés, bussiness fotózás, és a rendezvényfotózás területén. Kódolás tekintetében erősségünk a HTML, CSS, Bootstrap, jQuery, Javascript, PHP, MySQL, de boldogulunk a C#-al, az ASP.NET-tel, geolokációs programokkal és a Pythonnal is, ha arra van szükség.

miben-jo-a-csapatunk
mi-a-celunk

Mi a célunk?

A Pro online célja hazai kis- és középvállalkozások online felületeinek modernizálása annak érdekében, hogy ügyfeleink vállalkozása a jelenlegi elvárásonak megfelelően nézzen ki és működjön az interneten. Szintén célunk, hogy levegyük a terhet a túlterhelt médiaügynökségek válláról, elvégezzük a kódolást és fejlesztést helyettük, így ők már kifejezetten a marketingre koncentrálhatnak.

Mivel nem foglalkozunk?

Mivel cégünk nem reklám ügynökség, ezért nem foglalkozunk Google Adwords kampányokkal, Facebook kampányokkal, nem csinálunk reklámkampányokat és nem végzünk marketing tevékenységet.

mivel-nem-foglalkozunk