Pro Blog

Támogattunk egy sportegyesületet - webfejlesztés kapott designterv alapján | Pro Online

Jó dolog a sport. Kár, hogy nincs rá mindig pénz, ha történetesen nem fociról van szó :) Mi a Pro Online-nál úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehetősége kell, hogy legyen arra a sportra, amiben tehetséges, vagy amit szívesen csinál. Ezért döntöttünk úgy, hogy az Europa2024 Sportegyesületet támogatjuk oly módon, hogy 75% kedvezménnyel készítünk nekik egy jó weboldalt!

2019.06.09

Támogattunk egy sportegyesületet - webfejlesztés kapott designterv alapján

Elkészült: https://europa2024.hu

Ez a weboldal egyben jó példa arra is, amikor „hozott anyagból” dolgozunk. A megrendelő ilyen esetben saját grafikusával készít egy webdesign-t, amit mi egy egyszerű PDF dokumentumban kaptunk meg (plusz külön fileban a képeket).  A mi feladatunk az volt, hogy ezt a designt pixel pontosan lemásoljuk, lekódoljuk.

 Ezt követően beállítottuk a hover eseményeket. Ez azt jelenti, hogy mi történjen, vizuálisan, amikor egy adott rész fölé visszük a egeret vagy kattintunk.  Végül pedig a meglévő elemekből felépítettük a mobil nézetet, mert az nem volt a kapott dokumentációban. A mobil nézet nagyon fontos, pedig sokan elhanyagolják. A weboldalakat látogatók több, mint fele már okostelefonnal talál ránk, tehát ott kell igényes designnal és gyors betöltési sebességgel meggyőzni az érdeklődőt.

Ha neked is van már egy jó design terved, amit szeretnél pontosan viszont látni új weboldaladon, akkor jelentkezz be hozzánk egy ingyenes konzultációra!


<< Back to the news


Get an offer for content writing >>

Weboldal készítés ingyen, Baby!

Weboldal készítés ingyen, Baby!

Mit fejlesztettünk az utóbbi hetekben?

Mit fejlesztettünk az utóbbi hetekben?

10 legjobb betűtípus 2019-es webdesign trendek alapján

10 legjobb betűtípus 2019-es webdesign trendek alapján