BACK-END ÉS ADMIN FELÜLET

Egyedi fejlesztésű, és éppen ezért kifejezetten gyors back-endet, és az oldal működtetője által használt admin felületet írunk. Sok információ, kép, videó megjelenítése esetén is gyors marad, mivel nem használunk nagy keretrendszereket, csak az igényekre szabott programozást. A back-end alapvető részét képzi a Pro Online-nál a gyors és biztonságos (validált) ügyfél regisztráció és a kereső optimalizált back-end megoldások (például: long-tail url-ek automatikus generálása).

ADMIN FELÜLET

backend2

Az admin felület az, ahol az oldal tulajdonosa vagy működtetője egy felhasználóbarát felületen módosításokat tud végrehajtani a weboldalon, IT ismeretek nélkül is. Három komplexitási szintet határoztunk meg:

Hallgassa meg a javaslatunkat mielőtt elkötelezi magát CMS fronton.

REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓI FELÜLET

Ez a felület csak a regisztrált felhasználók számára elérhető. A használati lehetőségek száma szinte végtelen, de általában ezen a felületen tudják a felhasználók az adataikat beállítani, és a weboldalon hirdetett szolgáltatásokat igénybe venni. Leggyakoribb funkciók, amik programozására felkérnek minket:

+36 70 216 97 97

Túl sok lenne ez így előre? Akkor próbálja ki havi díjas csomagjainkat, amelyeknél egy év során, havi részletekben tud fizetni, és még további szolgáltatásokat is nyer vele!