SZOLGÁLTATÁSOK

CMS fejlesztés

cms2

„A lehetetlent azonnal lekódoljuk, a hibátlan CMS-re még várni kell.”

Drupal-ban és WordPress-ben is dolgoznuk. Mi webfejlesztők vagyunk és kódolni szeretünk a CMS alapú weboldalak pedig inkább szerkesztés kategóriájába esnek. A CMS oldalakat gyakrabban kell karbantartani, havi szinten kell frissíteni. Igaz, adott a kezelő felület (PHP alapú Back-end), és ez kényelmessé teszi a weboldalon végrehajtott módosításokat az ügyfél részéről.

A CMS-t azoknak a mikro vállalkozásoknak ajánljuk, akik még nem biztosak a dolgukban és a vállalkozás indításának a költségeit nem szeretnék növelni. Ők maguk akarnak alakítani mindent a weboldalon az újonnan megszerzett ügyfélvisszajelzések alapján. Például így lehet és érdemes tesztelni egy webshop iránti érdeklődést.

A Drupált kifejezetten olyan szervezeteknek, intézményeknek, könyvtáraknak ajánljuk, ahol nagy mennyiségű adatot kell feltölteni, címkézni és uptodate-elni.

Amit CMS kategóriában nyújtani tudunk:

Hallgassa meg a javaslatunkat mielőtt elkötelezi magát CMS fronton.

+36 70 216 97 97

Túl sok lenne ez így előre? Akkor próbálja ki havi díjas csomagjainkat, amelyeknél egy év során, havi részletekben tud fizetni, és még további szolgáltatásokat is nyer vele!