Pro Blog

2019 legmenőbb design stílusai | Pro Online

Egy korábbi bejegyzésünkben már beszámoltunk arról, hogy mik lesznek 2019 legfelkapottabb betűtípus párosai. Teli talppal benne vagyunk az év közepébe, így még koránt sincs itt az évi trend váltás ideje! Ezzel együtt rengeteg időnk van arra, hogy a jelenlegi legkelendőbb design irányok közül az egyik stílusát megragadva öntsük új kinézetbe oldalunk!

2019.08.09

2019 legmenőbb design stílusai

Elfolyó formák


A lapos, tökéletesen megszerkesztett alakzatok kezdenek elavulttá válni, így a világvezető designerek is úgy gondolták, hogy itt az ideje kissé felfrissíteni tartalmainkat. Muszáj az embereknek túllátni a sablonos dolgokon, és merni más szemmel vizsgálni a világot. A folyékony és áramló formák pontosan azok, amikre szükséged van, ha trendivé akarod tenni legújabb projektedet! Végeláthatatlan lehetőséget rejtenek magukban, hiszen absztrakt formáival úgy lehet őket kombinálni, ahogyan csak akarjuk!

 

 

 

Megmondó Retro


Ebben az évben egyre többet halljuk a Retro szót, és ez nem is véletlen. Bulik, előadók, boltok, ételek, minden hétköznapi dolog visszanyúl az ősökhöz. Szokták mondani, hogy a történelem mindig ismétli önmagát, de ez ugyanúgy igaz a divatra és a design elemekre is! A múltbéli mozgalmak és stílusok újradefiniálása vagy újragondolása az idei évet sokkal ambiciózusabbá teszi. Ne feledjük, hogy nagyszüleink is milyen divatosan tudtak öltözni, milyen jól megkomponált reklámokkal és hirdetésekkel robbantak be a médiába, mikor az virágzásnak indult! Ideje visszatekinteni a gyökerekhez és belelátni abba, miért is szeretjük annyira ezt a korszakot.

 

 

Nyitott kompozíciók


Az alapvető tervezési szabályok azt mondják, hogy a szigorúan megszabott rácsok jelentik a mindent, azonban 2019 kezd egyre inkább az elfogadás éve lenni, így merjünk kilépni a kalitkából! A letisztultsággal ellentétben nagyjából 2012-ben volt divat az ismétlődő háttér. Persze ott megszoktuk azt, hogy minden egyes kis ismétlés pontosan ugyanabban a sorban és oszlopban helyezkedett el. Ezt az íratlan szabályt felrúgva bukkantak fel az ugyancsak ismétlődő alakzatok, azonban ezek elhelyezkedésében vajnyi kevés rendszert figyelhetünk meg. Kísérletezés a siker előfutára, nem? Ugyanis ez tagadhatatlanul kedvenc lett az évben!

 

 

Merész megjelenés

Ha már a kísérletezéseknél tartottunk; mi van azokkal, akik szeretnének elrugaszkodni az előző évek visszafogott stílusától? Az egyszerre merész, mégis a minimalizmus egy részét megtartó design szemet gyönyörködtetőbb, mint egy túltervezett oldal.  Jók a megszokott, bevált dolgok, de nem árt néha kicsit modernizálnunk őket. Hiszen, ha azt adod az embereknek, amire számítanak, soha nem fogsz akkora hatást elérni vele, mint egy nem várt fordulattal. Hagyd, hogy a betűid maguktól beszéljenek!

 


 

 

Nagyon Metál

Most, hogy megemlítettük a modernizálást, beszélhetünk a metál színekről? Ahhoz, hogy a designod csúcsminőségű megjelenésű legyen, használd az arany, az ezüst és a rozégold színeket kiegészítésként. Legyen szó egy sötét, vagy akár egy teljesen fehér alapról, ezek a fénylő hatású színek a maximális eleganciát és professzionalitást kölcsönzik majd a munkádnak. Pofon egyszerű, de annál látványosabb az eredmény, ezt elhiheted.

 

 

 

 


<< Back to the news Olvass tovább >>


Get an offer for content writing >>

Céges IT oktatás – Proonline

Céges IT oktatás – Proonline

Influencerek, akik a testükkel adnak el Part2 | Pro Online

Influencerek, akik a testükkel adnak el Part2 | Pro Online

Támogattunk egy sportegyesületet - webfejlesztés kapott designterv alapján

Támogattunk egy sportegyesületet - webfejlesztés kapott designterv alapján