Pro Blog

 

Asszimetria arcai

Ti mit láttok a képen? Egy papagájt? Netalántán egy dacos kutyafejet? Esetleg csak a vibráló színek és alakzatok összessége ragadta meg a tekinteteket? A válasz nem is fontos, inkább arra kell figyelnünk, ami minden válaszban ott rejlik! Az ember nem tudja levenni a szemét ezekről az aszimmetrikus mintákról, hiszen folyton a kialakulandó képet keresi benne. Mi is érezzük a kíváncsiságot, ami ezen alakok láttán merül fel az emberekben, hiszen nem szokványosak. Lepd meg te is látogatóidat egy ilyen váratlan elrendezéssel, és a siker garantált!

 

 

 

Neon Noir

A minél merészebb, annál jobb lehetne az új mottó a grafikusok számára.  2010-11 volt a csúcspontja a neon színáradatnak. Már-már elhittük, hogy ezek a vibráló színek az örök feledés homályába vesznek, esetleg csak néhány sportruházaton fognak szembejönni velünk. Azonban az éves trend irányzat ismételten meglepetéssel rukkolt elő, és visszarobbantotta a világító festéket a populáris felhasználásba. A kobaltkék, a neon narancs, az elektromos lime és a sok más szembetűnő szín is a figyelem megragadására szolgál ebben az évben.

 

 

 

Elektro statikusság

Ha már a feltűnő színeknél járunk, kanyarodjunk kissé vissza az alakzatokhoz is. Az elektronika megmenti a monoton terveket a hétköznapi unalmaktól! A stílusok, a textúrák és a színek váratlan keveréke az, aminek ebben az évben legtöbb figyelmet kell bevonzania. Nem csak a zenében létezik az elekronikus irányzat, a grafika mezsgyéin is egyre szélesebb térben bontakozik ki ez az direktíva. Hajrá techno!

 

 

 

Színátmenetek

Tudjuk, hogy mennyire menők a mai napig az ombre dizájnok. Legyen itt szó frizuráról, egy kiegészítőről, vagy magáról a weblapunk stílusáról. Nincs ez másként ebben az évben sem, viszont még mindig adhatunk hozzá egy kis csavart az élénkebb színekkel. Ahhoz, hogy a legegyszerűbb designba is életet leheljünk, hozzunk létre egy olyan formát, ami legalább két színnel rendelkezik. A lágy átmenet megnyugtatja a szemet és igazodik a jelenlegi színpompás trendekhez.

 

 

 

Büszke brutalitás

Végezetül, de nem utolsó sorban úgy gondoljuk érdemesebb figyelmet szentelni egy teljesen váratlan, de annál lenyűgözőbb trendnek. A brutalizmus a befejezetlen, nyers és hiteles tervek érzését teremti meg.  Az ember mindig úgy érzi, mintha hiányozna még valami az összhangból, mégis minden annyira a helyén van, hogy nem képes belenyúlni, viszont a gondolataiban folyton ott kattog a változtatás lehetősége. A 2000-es évek internetére emlékeztető tech valamint a jelenkori minimalizmus keveréke hozta létre ezt a kifejezetten egyedi stílust. Leginkább a kreatívabb, nagyobb teret engedő projektek elemeihez ajánlanánk.

<< Back to the news <


Get an offer for content writing >>

Céges IT oktatás – Proonline

Céges IT oktatás – Proonline

Influencerek, akik a testükkel adnak el Part2 | Pro Online

Influencerek, akik a testükkel adnak el Part2 | Pro Online

Támogattunk egy sportegyesületet - webfejlesztés kapott designterv alapján

Támogattunk egy sportegyesületet - webfejlesztés kapott designterv alapján