Marketing szöveg írás

Content creation


Tartalom és szövegírás

Nem csupán múló hóbort, hogy egyre több cég elkezdett szakmai blogot, híreket, rendszeres bejegyzéseket közzé tenni a weboldalán. A tartalom marketing mára elengedhetetlen eszköz azok számára, akik a Google találati listájának elején szeretnének elhelyezkedni – és ki ne szeretne?! Szintén nélkülözhetetlen azoknak, akik valamilyen nehezebben eladható (például: drága) szolgáltatást vagy terméket árulnak, és ezért fontos számukra a potenciális ügyfelek felé történő bizalom építés.

Aki sikeres akar lenni, annak hosszú távon ma már nem elegendő a jól megírt, jól optimalizált, egyedi tartalommal feltöltött weboldal, amelyet a Pro Online készít neki. A Google azokat az oldalakat preferálja, amik „élnek”, azaz rendszeresen új és egyedi tartalmak jelennek meg rajtuk. De nem csak a keresőmotor szereti a jó minőségű és új tartalmakat: az oldalunk egyszeri látogatóját visszatérő látogatóvá tehetjük, ha érdekes és igényes cikkeket olvashat az oldalunkon azzal kapcsolatban, amivel foglalkozunk – és közben az oldalon eltöltött idő is szépen nő. Sőt, ha igazán jók vagyunk, spontán módon fognak egy-egy cikkünkre hivatkozni más blogokon vagy fórumokon.

Minderre persze nem mindenkinek marad ideje. A „content creation” feladatot a Pro Online egy külön, csak szövegírással foglalkozó részlege látja el ügyfeleink részére. A szolgáltatás a többitől függetlenül is igénybe vehető.

Mit nyújtunk, mint marketing szövegírók?

Az szolgáltatás tartalmazza a kapcsolódó képek (vagy videók) megkeresését és feltöltését, a szövegek lektorálását és beharangozó kreatívok létrehozását a közösségi felületeken is.

Mennyi szöveg létrehozása a javasolt?

Ez a megrendelő cég méretétől és igényeitől, valamint a tevékenység jellegétől függ. Eddigi ügyfeleink által kért tipikus igény, havonta: