Üdvözlünk a WEBOLDAL KÉSZÍTÉS világában!

Gyors, szép és megbízható weboldal akár részletfizetésre is.

weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-01

Szép weboldal, átgondolt webdesign

 • A weboldal akkor éri el a célját, ha a webdesignt UI/UX szakértők tervezik és utóigazítják a látogatói élmények mérése alapján.
 • Fontos! Ahhoz, hogy a weboldal stílusa tökéletesen passzoljon a Te vagy vállalkozásod profiljához, igenis szakértőknek kell azt kialakítaniuk. A mi szempontjaink:
  • Legyen a weboldal szép.
  • Ne csak szép legyen, hanem érje el a „Nahát!” élményt.
  • Ne csak a „Nahát!” élményt érje el, hanem funkcionáljon is jól.
 • Ugyanis nem elég a szemnek tetszetős, egyedi, esetleg extravagáns webdesign. Legalább ilyen fontos, hogy a weboldalon található információk és anyagok áttekinthetően jelenjenek meg minden képernyőn: széles monitoron, laptopon, tableten és okostelefonon is. Ezt jelenti a reszponzivitás, ami a Pro Onlinenál alapfeltétel.

Hozott anyagból is

 • Sok megrendelőnk saját készítésű, egyedi webdesign-t ad át fejlesztésre. Ebben az esetben a mi feladatunk, hogy a kapott grafikus anyagot pixel pontosan megírjuk a webböngészők számára is. Ezen felül felhívjuk a figyelmet arra, ha a design valamelyik részével szakmailag nem értünk egyet, de természetesen a végső szót mindig a Megrendelő mondja ki.

Gyors weboldal

 • Napjainkban, amikor a látogatók több, mint fele mobilinternettel nézi a weboldalunkat, különösen fontos a weboldal sebessége. Ráadásul, nem csak az emberek, de a Google robotjai is érzékenyek a lassan betöltődő weboldalakra. Itt lép életbe a weboldal optimalizálás. Ez az ügyesen megírt kódtól kezdve a képméret optimalizálásán keresztül a betűstílus kiválasztásáig sok mindent magába foglal. A Pro Online vállalja, hogy az általa készített weboldalak maximum 3 mp alatt betöltődnek.
weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-02
weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-03

Tiszta forráskód

 • Ezt a gyorsaságot és biztonságot úgy érjük el, hogy a weboldalt, amit kiadunk a kezünkből mi kódoltuk. A weboldal készítéshez használt nyelvek: HTML, CSS, jQuery, PHP, Laravel. Ez alól kivételt képez, ha a megrendelő kifejezetten Wordpress vagy Drupal weboldalt kér tőlünk.

Gyors fejlesztés

 • Nem csak a weboldalaink gyorsak, de mi is. Fejlesztőink kifejezetten egy-egy projektre vannak beosztva. Egy fejlesztő nem dolgozik soha szimultán egynél több projekten, így biztosítjuk, hogy mindig az éppen aktuális feladatra koncentrálhasson!
 • Érdemes tudni, hogy a Pro Online nem csak fejleszti a weboldalakat, de tanítja is ezt a mesterséget Prooktatás néven. Éppen ezért mindig rendelkezésünkre állnak tehetséges junior fejlesztők, akik munkáját seniorok segítik és felügyelik.

Kereső optimalizált kialakítás

 • SEO beállítások – beállítjuk a weboldalad, hogy megfelelően olvassák a keresőmotorok. Mára a kereső optimalizálás egy külön szakmává nőtte ki magát. Nem véletlenül, hisz a Google keresőmotorján át jön valószínűleg a legtöbb, és egyben a szolgáltatásaink vagy termékeink iránt legjobban érdeklődő látogató! A Pro Online már a weboldal tervezési fázisában is a SEO szempontokat veszi figyelembe, mind a front-end, mind a back-end programozás terepén. Több infó a kereső optimalizálásról
weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-04
weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-08

Biztonság

 • Nálunk a háttérben futó back-end, a weboldal vagy webshop motorja a legjobb PHP keretrendszeren, a Laravelen fut. Ez biztosítja a maximális biztonságot, miközben sok információ, kép, videó megjelenítése esetén is gyors marad. A back-end rendszerünk részét képezi sok egyéb mellett a megfelelően validált (és ezért biztonságos) regisztrációs vagy kapcsolatfelvevő űrlap, vagy az automatikusan SEO optimalizált oldal URL-ek.
 • Ingyen SSL (HTTPS) BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG, MAXIMÁLIS ADATBIZTONSÁG és KEDVEZŐ GOOGLE HELYEZÉS érdekében.

Admin felület

 • Az admin felület egy olyan front-end interface, ahol az oldal tulajdonosa vagy működtetője egy felhasználóbarát felületen módosításokat tud végrehajtani a weboldalon, IT ismeretek nélkül is. Tipikusan ilyen a regisztráltak vagy feliratkozók kezelése, a blogbejegyzések írása, új termék oldalak létrehozása vagy megváltoztatása, stb. Itt olvashatsz többet az admin felületről.

Egyedi igényekre szabva

 • Természetesen vannak már megírt és bevált moduljaink, de emellett nagyon szívesen vállalunk bármilyen egyedi fejlesztést, legyen az vállalkozásod egyedi online megjelenése, vagy a vállalkozás hatékony működését segítő web applikáció. Cél az, hogy közösen megtaláljuk a vállalkozásod hosszú távon legjobban segítő megoldást!
 • Segítünk a tartalommal
 • Nincs még meg az új weblapodhoz szükséges összes tartalom? Segítünk! Csapatunk vállalja a megfelelő marketing szövegek megírását, továbbá a weblap indulásához szükséges termékképek vagy csapat képek elkészítését is.

Ingyen tárhely

 • Pro Online által készített weboldalak jelentős részéhez az első egy évben ingyen tárhelyet biztosítunk! Szerverünkön email kezelést nem folytatunk, ezzel is a szerver sebességét javítjuk.
weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-06
weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-07

Weboldal karbantartás

 • A weboldalak élnek, sőt jó néhány weboldal (főleg CMS alapú fejlesztések ) folyamatos odafigyelést és karbantartást igényelnek.
 • Nehéz manapság megbízható webfejlesztőt találni. Erősségünk, hogy nem tűnünk el, nem hagyjuk magára. Külön igényelhető karbantartási csomagunk részeként biztosítjuk az esetlegesen szükséges technikai updaten felül a működés során felmerülő újdonságok, új információk, új szezonális ajánlatok, vagy új design gyors megjelenítését a weboldalon. Havidíjas csomagjaink alapból is tartalmazzák a weblap karbantartás szolgáltatást. Több infó a weboldal karbantartásról itt.

WordPressből „rendes” weblap

 • A Wordpress remek lehetőség egy induló vállalkozásnak, amely gyorsan és olcsón szeretne látványos weboldalhoz jutni. Ahogy azonban a vállalkozás növekszik, úgy jönnek ki sorban a Wordpress oldalak hátrányai is. Ha nem akarod, hogy a weboldalad legyen a kerékkötője a vállalkozásod fejlődésének, akkor érdemes meglévő WP oldaladhoz akár külsőleg is nagyon hasonló, de tiszta forráskódú weboldalt rendelned. Ezzel felgyorsítod a weboldalad, és a különböző plug-inek frissítése miatt sem kell már soha többé aggódnod!

Így működjünk együtt

 • Első lépésként kérj árajánlatot! Ezt követően egy személyes találkozón beszéljük meg az elképzeléseidet: a weblap célját, funkcióit, kinézetét és tartalmi elemeit. Az igényeidre szabott, egyedi ajánlatot fogsz kapni kollégáinktól.
 • Egy második találkozón már egy weblap tervet tudunk bemutatni és megvitatni, a kiválasztott webdesign-nal, a weboldal menüjének és egyéb részeinek elhelyezkedésével. Amint rábólintasz a webdesign tervre, késlekedés nélkül megkezdjük a fejlesztést.
 • A webfejlesztés utolsó szakaszában befejezzük a SEO beállításokat, optimalizáljuk a sebességet, összekötjük a weboldalt a közösségi portálokkal, leteszteljük a honlap valamennyi funkcióját, valamint megjelenését normál képernyőn, tableten és okostelefonon egyaránt. A teszt eredményekből javítási lista készül, amelyeket a senior fejlesztőnk ki is javít, mielőtt a weblap átadásra kerül.
weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-05