GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

A webdesign-on sok minden múlik, ettől lesz a felhasználói élmény kellemes és közérthető. Vagyis a weboldal nézzen ki jól, legyen érthető és áttekinthető, és mindez mobil készüléken is érvényesüljön.

Mert így gyorsan elkészül az oldal és eleve SEO-zva, azaz keresőmotorokra optimalizálva kerül megírásra, nem utólag kell átszerkeszteni a weboldalt

Weboldal készítés szolgáltatásunk megigényelhető a Megrendelőlapunk kitöltésével. Kollégáink összeállítanak egy ajánlatot számodra, amit elküldünk emailben. Amikor ezt jóváhagytad, elküldjük a megrendelésre szabott szerződésünket és az előleg számlát. Egy személyes találkozón egyeztetjük az elképzeléseinket, mielőtt nekiállunk a kódolásnak.

2 naptól, akár 2 hónap is lehet. Sok minden múlik azon, hogy mennyire egyszerű az egyszerű.

1 hónap és ezen felül van még a teszt időszak, beállítások finomítása a már futó oldalon. Havonta maximum 30 projektet tudunk vállalni, e felett a weboldal készítés már kitolódik, de erről mindig már a legelején tájékoztatjuk az ügyfelünket.

Maga a webshop kialakítása pár naptól pár hétig terjedhet. A termékek feltöltése legtöbb esetben folyamatos, ezért a weboldal karbantartó szolgáltatásunkat érdemes igénybe venni

Mi nem regisztrálunk domain neveket, de megannyi partnert tudunk. Mind tárhely, mind domain szolgáltatás ügyében mindig a hazai szolgáltatót javasoljuk. Természetesen igény esetén megtaláljuk a legmegfelelőbb ajánlatot az ügyfeleink számára.

Tanay Marcell (projektvezető) válasza: 2 fő senior programozónk van, akik szemmel tartják az aktuális projekteket. 5 olyan webfejlesztőnk van, akik más programnyelvekben is jeleskednek és besegítenek a különböző részfolyamatok elvégzésében, ezen felül 30-50 jól képzett, junior webfejlesztő alvállalkozónk van. További 3 designerrel és 2 fotóssal, valamint egy videós, videóvágóval dolgozunk együtt jelenleg.

Olyan kicsi- és közepes méretű cégeknek, iskoláknak, intézményeknek és szervezeteknek, amelyek nem rendelkeznek saját webinformatikával foglalkozó alkalmazottakkal. Nekik nem éri meg csak erre valakit felvenni és foglalkoztatni, sokkal inkább ennek a működtetését egy olyan tapasztalt csapatra bízni, mint amilyen a Proonline.

Ezen felül a webshopoknak mindenképen javasolt a rendszeres weboldal karbantartás, frissítés.

Hosszabb távú együttműködés a célja gyakran olyan kezdő és kisvállalkozóknak is, akik hirtelen, pár nap alatt szeretnének egy online megjelenési felületet, azaz egy weboldalt. Ez nálunk lehetséges, de az elindulást követő pár hét vagy hónap után a látogatók viselkedéséből tanulva érdemes újragondolni és újraprogramozni a weboldalt olyanná, amely jobban igazodik a kialakulóban lévő vállalkozás és annak ügyfeleinek elvárásához. Harmadik lépésben ezt az oldalt kell felgyorsítani és maximalizálni a felhasználóbarát tulajdonságait.

Ennek általában két oka lehet: a megbízó vagy a megbízott. Sok esetben a hiányzó tartalom az, ami hátráltatja a weboldal elkészülését. A Pro Online ebben is tud segíteni: ha nem kapjuk meg időben a feltöltendő tartalmat, akkor elkezdjük azt magunk létrehozni. Némi utána olvasás, illetve telefonos felmérés, „interjú”, akár pár fénykép elkészítése nálunk belefér a keretbe, és ha nem túl specifikus a weboldal témája, ez alapján ki tudjuk egészíteni a tartalmat.

A másik gyakori ok, hogy más webfejlesztő cégeknél nem áll rendelkezésre elég programozó. Ebben jobb a Pro Online: nekünk vannak szabad kapacitással bíró és motivált fejlesztőink, akik csak a megbízásra várnak!

Havidíjas csomagjaink igénybe vételénél is a megrendelő a tulajdonos, azonban az oldal felett a szerződés 12 hónapos időtartamára a Pro Online rendelkezik. A 12 hónapos időszak elteltével a megrendelő minden hozzáférési jogosultságot, a teljes tartalmat és a forráskódot is megkapja.

A Proonline jelenleg ÁFA-mentes, tehát az oldalon feltüntetett árakat ÁFA nem terheli. Amennyiben ez változik, arról időben értesíteni fogjuk ügyfeleinket.

Milyen programnyelvvel készítitek el a weboldalamat?

Az esetleges hibákat az általunk készített weboldalakon ingyenesen kijavítjuk utólag is. Fejlesztés, változtatás szempontjából kifejezetten érdemes megfontolni havidíjas , karbantartást tartalmazó csomagjainkat, ezek ugyanis bizonyos mértékig tartalmazzák ezeket a módosításokat. Például: tartalmi módosítás, betűtípusok megváltoztatása, design elemek módosítása, képek kicserélése, belső linkek elhelyezése, új termék felvitele, stb.

Havidíjas előfizetés hiánya esetén (vagy ha komolyabb, új funkció fejlesztése lenne a feladat), külön megállapodással tudjuk az új feladatot elvégezni, a már megismert jó minőséggel és gyorsasággal.