MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

webshop-programozas-proonline-01

Alkalmazkodás

A Pro Online célja, hogy dinamikus és a célnak megfelelő online megjelenést biztosítson ügyfelei számára, legyen szó kicsi, illetve közepes vállalkozásról, vagy egy médiaügynökségről. Ne Te alkalmazkodj egy informatikai rendszerhez, mi alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez!

webshop-programozas-proonline-02

Gyorsaság

Manapság a vállalatok óriási pénzeket veszítenek el, mert egy weboldal vagy web applikáció nem készül el időben. A Pro online programozói, webfejlesztői készen állnak, hogy akár azonnal megkezdjék a kódolást! Sőt, sürgős esetben megrendeléstől számított 3 nap múlva egy működő és szép (ideiglenes) weboldalt teszünk le az asztalra.

webshop-programozas-proonline-03

Egy ünnep sem marad el!

Az ön weblapja nem felejti el az ünnepeket. Karbantartási szolgáltatásunk része, hogy a tartalom és néhány design elem megváltoztatásával az ünnepekhez illő köntösbe öltöztetjük weboldalad. Ezzel növeljük látogatóid elköteleződését is

webshop-programozas-proonline-04

Segítünk a tartalommal

Igény esetén segítünk megtölteni weblapod tartalommal, így nem neked kell megfogalmaznod mindent. Van egy jó szolgáltatásod, egy jó terméked, egy jó kis fejlesztésed? Te elmondod, mi pedig megírjuk! Még a SEO-ra is figyelünk közben.

webshop-programozas-proonline-05

GDPR by design

Weblapjankat már az alapoktól úgy tervezzük, hogy azok informatikailag megfeleljenek az Európai Uniós Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR). Csak az Adatvédelmi Nyilatkozatot kell nektek megfogalmaznotok.

webshop-programozas-proonline-6

Nem beruházás

Egy weboldal készítése általában komoly beruházás egy vállalatnak. Ezzel szemben a Proonline-nál, ha havi díjas konstrukciónkat választod, egy alacsony, de folyamatos, jól kalkulálható költséggel számolhatsz, amihez ráadásul karbantartás és tartalomfrissítés is társul.