Reszponzív webdesign

Egy weboldal legyen: szép, gyors, jól működjön és érje el a célját. Szebb webdesign, nagyobb siker, több pénz

weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-01

UI, azaz a weboldal felhasználói felülete

Az első benyomás a legfontosabb. Közhely? Nem baj, mert igaz. A webdesign ad el. Sok vállalkozó elköveti azt a hibát, hogy weboldalának egyszer már jól bevált kinézetével megelégszik, és azt hosszú évekig nem frissíti. Ezek a vállalkozók talán nem tudják, hogy működik az ember tudatalattija. Ahogy változnak a trendek, és egyre több cég (köztük: versenytársaink) váltanak modern megjelenésre, egy elavult kinézetű oldal a lemaradás, az ódivatúság, az unalom, legrosszabb esetben az „ez ciki” érzését kelti a látogatóban, és még ha a saját szakmánkban profik is vagyunk, ezek a látogatók bizony nem fognak nálunk vásárolni – sokszor ők sem tudják, hogy az elavult dizájn miatt.

UX, azaz a weboldal felhasználói élmény

A jó webdesign nem csak szép, nem csak egyedi, de jól is funkcionál. Ez egy igen széles terület, ezért is érdemes szakemberre bízni. Hogy mozog az emberi szem a weboldalon? Hová akarjuk, hogy a látogatók kattintsanak? Milyen elrendezés segíti a vásárlást? Minden kellemesen, „flottul” megy az első látogatástól a vásárlásig? Miért hagyják el a látogatók az oldalunkat? Ezekre a kérdésekre keres vizuális választ a User Experience Design területe.

Reszponzív weboldal {CSS}

Ma már rendkívül fontos, hogy a weboldalon található információk és anyagok áttekinthetően jelenjenek meg, de minden képernyőn: széles monitoron, laptopon, tableten és okostelefonon is. Ezt jelenti a reszponzivitás, ami a Pro Onlinenál alapfeltétel.

Figyelem! A nem reszponzív weboldal nem csak divatjamúlt, nem csak nehéz telefonról kezelni, de folyamatos hátrasorolást is jelent a Google organikus találati listájában!

weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-02
weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-03

Egyedi tervezésű webdesign

Olyan weboldalt szeretnél, ami tükrözi a vállalkozásod filozófiáját ? Tükrözi a személyiséged?

Mi ebben is partnerek vagyunk. Sok éves tapasztalattal rendelkező webdesigner-től kérhetsz itt konzultációs időpontot.

Webdesign sablon alapján

Általában ami már sokszor bevált, az be fog válni legközelebb is. Ez a helyzet webdesignnal is. Remek, igényes webdesign sablonok közül választhatsz, amit utána szétszedünk, megváltozatunk, egyénre szabjuk, és újra összerakjuk. Ezek már optimalizált sablonok, ahol a menüpontok, a betű stílusok, a szín kombinációk már mind kipróbáltak és számos visszajelzés alapján csiszolódnak. Nem lehet velük mellé fogni, és ráadásul olcsóbb is, mint egy teljesen egyedi Photoshop webdesign.

2019-es design trend

2019-re a webfejlesztők észrevették, hogy az emberek már kevésbé akarnak tökéletes modelleket bámulni minden weboldalon. Helyüket az igényes grafikák, és a design elemnek is beillő ikonok veszik át. Érdekel, hogy mi változott még a webdesign trendben? Olvassa el cikkünket!

Webdesign felújítás

Még nem reszponzív meglévő weboldalad? Mobilon kilógnak részek, vagy rá kell nagyítani, hogy látszódjon? Sajnos ez 2019-ben már elfogadhatatlan. Bízd ránk weboldalad reszponzívvá tételét! Eljárt az idő a weblapod felett? Váltson most a 2019-es webdesign trendre! Új weblapok elkészítésén kívül meglévő weboldalak újrahúzását is vállaljuk.

weboldal-kesztites-webshop-keszites-webdesign-proonline-04