Kikből áll a Pro online?

kikbol-all-a-pro-online

Kikből áll a Pro online?


A Pro online olyan fiatalokból és középkorúakból áll, akik napjaink igényeihez mérten alkotnak weblapokat, web designokat és a mögöttük álló motorokat. Ennél azonban többet is nyújtunk! Az elkészült weboldalakat igény szerint kezeljük, tartalommal töltjük fel, amely tartalmat akár meglévő social media felületeiden is megjelenítjük. Mi lehet ez a tartalom? Például üzleti bemutatkozó szöveg, tevékenység bemutatása, blog bejegyzés, csapat bemutatása, hírek, reklámszöveg és fotótár, vagy akár youtube video.

Feladatunk, hogy a Te vállalkozásod online képviseljük nem csak a weboldal elkészítésének pillanatáig, hanem azt követően is segítsük online megjelenését. Ezért kevés ügyféllel dolgozunk együtt, mert célunk a kölcsönös megelégedettség.


Miben jó a csapatunk?


A Pro online csapata teljeskörű szolgáltatást nyújt a web kódolás webdesign, blog írás, képek, interjú készítés, business fotózás , és a rendezvényfotózás területén. Kódolás tekintetében erősségünk a HTML, CSS, Bootstrap, jQuery, Javascript, PHP, MySQL, de boldogulunk a C#-al, az ASP.NET-tel, geolokációs programokkal és a Pythonnal is, ha arra van szükség.

miben-jo-a-csapatunk
mi-a-celunk

Mi a célunk?


A Pro online célja hazai kis- és középvállalkozások online felületeinek modernizálása annak érdekében, hogy ügyfeleink vállalkozása a jelenlegi elvárásoknak megfelelően nézzen ki és működjön az interneten. Szintén célunk, hogy levegyük a terhet a túlterhelt médiaügynökségek válláról, elvégezzük a kódolást és fejlesztést helyettük, így ők már kifejezetten a marketingre koncentrálhatnak.

Vertetics M. Béla

Kreatív vezető

info@proonline.hu

Tanay Marcell

Projektvezető

marcell@proonline.hu

Dév

Vezető fejlesztő

dev@proonline.hu

Szabó-Bássler Eszter

Pénzügy, számlázás

penzugy@proonline.hu

Kapcsolat

Vertetics Béla Ev.

1068 Budapest,

Estonia, Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 3 // 5 // 7, 10145

Email: info@proonline.hu

Cégvezetés: +36 70 216 97 97