Pro Blog

Mit fejlesztettünk az utóbbi hetekben? | Pro Online

Webshop belső üzenetküldő rendszer | Galéria beillesztése blog bejegyzésbe | Blog bejegyzés küldése hírlevélként | Címkefelhő | Mini slider beillesztése

2019.05.23

Mit fejlesztettünk az utóbbi hetekben?

Számos weboldalt adtunk át az utóbbi hetekben a Pro Online-nál. Nem csak termelünk azonban, hanem fejlesztünk is. Pár hasznos fejlesztés, ami mostantól mindenkinek kérhető, aki kéri:

 

Webshop belső üzenetküldő rendszer

Ez egy egyszerű és hasznos alkalmazás, mégis alig valahol elérhető! Ennek köszönhetően a webshop látogatói, vásárlói a hagyományos emailezés helyett egy belső üzenetküldési felületen is kommunikálhatnak a webshop adminisztrátorával, felhasználó barát felületen.

 

Galéria beillesztése blog bejegyzésbe

Ez a kis feature lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen betegyünk több képet a blog bejegyzésünkbe, amik automatikusan szépen elrendeződnek és kattintásra meg lehet őket nézni nagyban. Különösen hasznos például akkor, amikor egy eseményről írunk blog bejegyzést.

 

Blog bejegyzés küldése hírlevélként

Írtunk egy jó blog bejegyzést? Szuper, de mi lenne, ha azt egy gombnyomással ki is küldhetnénk a hírlevélre feliratkozóink között?! Ezt valósítottuk most meg a weboldalaink admin felületén. A hírlevél tényleges kiküldése előtt az még természetesen módosítható, kiegészíthető.

 

Mini slider beillesztése

Lead kép beillesztése esetén most már kijelölhetünk több fényképet is. Ebben az esetben a kép helyén automatikusan a képeket cserélgető slider kerül megjelenítésre.

 

Címkefelhő

Ez egy első sorban Google kereső optimalizációt támogató, másod sorban pedig design elem az oldal alján. Automatikusan generálódik a feltöltött kulcsszavakból, ráadásul minden betöltésnél kicsit más!


<< Vissza a hírekhez


Kérj ajánlatot tartalom és marketing szövegírásra >>

10 legjobb betűtípus 2019-es webdesign trendek alapján

10 legjobb betűtípus 2019-es webdesign trendek alapján

Influencerek, akik a testükkel adnak el

Influencerek, akik a testükkel adnak el

90-es és 2000-es évek leghíresebb web design-jai

90-es és 2000-es évek leghíresebb web design-jai