Pro Blog

Influencerek, akik a testükkel adnak el Part2 | Pro Online | Pro Online

5 influencer, modell, akik meztelenül népszerűsítenek termékeket az Instagram-on, avagy influenszerkedés csupaszon, férfi edition.

2019.07.01

Influencerek, akik a testükkel adnak el Part2 | Pro Online

Előző cikkünkben 5 olyan női influencerről írtunk, akik lenge öltözékben, mezítelenül adnak el szponzorált termékeket. Mostani cikkünk a női olvasóink szemének fog kedvezni, ugyanis most azokat a férfi modelleket fogjuk gorcső alá venni, akik hasonlóképpen érvényesülnek a social mediában.

Az alábbi 5 influencer, modell vagy social media sztár ki, hogy szeretné hívni őket, elegáns stílusukkal, elbűvölő sármjukkal és nem utolsó sorban szépen kidolgozott izmaik megmutatásával hívják fel magukra a figyelmet. Ahogy azt már előző cikkünkben kifejtettük, ez a „szakma” nem kézzel fogható, nincs egy konkrét határ influencer és nem influencer között. Ezek a férfiak nem mondják ki, hogy „igenis vedd meg ezt a napszemüveget, mert hát nekem is, milyen jól áll” vagy, hogy „ha ilyen márkájú vizet iszol, akkor te is ilyen adonisz leszel”. Egyszerűen csak nem rejtik véka alá megmunkált felsőtestüket (nagy örömünkre) és, ha ezt már úgy is megosztják a több százezres követőtáborukkal, akkor el is újságolják nekik, hogy éppen melyik márkától mit vettek fel vagy éppen, melyik konditerembe járnak és stb.

Na de nézzük, hogy a Pro Online Webfejlesztő hölgyei szerint, ki az az 5 sármos modell, akik ebben a tevékenyégben kitűnően helyt állnak:


 

1.      Dylan Werner (@dylanwerneryoga)

 

Ha másért nem is, de miatta és az Instagram posztjai miatt rögtön előkapsz te is egy jógamatracot. Jelenleg 622 ezer követővel büszkélkedhet, ami nem csoda jobban belegondolva, hiszen ki ne követne egy olyan férfit, akinek a közösségi oldala jógából és félmeztelenségből áll? Az egyik fő márka, amit népszerűsít, az Alo Yoga, mely rendkívül jó minőségű és trendi jógaruhadarabokat gyárt.

 

 

 

2.         Kevin Creekman (@thecreekman)

Nincs nő a földön, akinek ne csordulna ki a nyál a szájából a képei láttán. Azonban Kevin nem mindig nézett ki így. 18 éves korában 150 kg-t mutatott a mérleg, ha ráállt: „Rájöttem, hogy meg kell változnom, hiszen féltem attól, hogy egyedül maradok életem végéig. Szóval minden akaraterőmet a változásra összpontosítottam. Így sikerült egy év alatt 80 kg-ot fogynom, de még így sem éreztem jól magam a bőrömben, ugyanis túl vékony voltam és sok volt a felesleges, lógó bőr. Végül 2014-ben volt az első műtétem, amikor is eltávolították rólam a felesleges bőrt, azonban még mindig szégyelltem a testem, a hegek olyan történetet meséltek rólam, melyeket nem akartam, hogy megtudjanak. Így született meg a teljes test tetoválás projekt.”- mondta Kevin. Azóta óriási hírnévnek és rajongótábornak örvend. Ha ő felveszi valamelyik webshop ruhadarabját, az tuti, hogy annak a boltnak megnő a látogatottsága. Már amikor felvesz egyáltalán bármit is…
Hírdetései:

 


<< Vissza a hírekhez Olvass tovább >>


Kérj ajánlatot tartalom és marketing szövegírásra >>

Támogattunk egy sportegyesületet - webfejlesztés kapott designterv alapján

Támogattunk egy sportegyesületet - webfejlesztés kapott designterv alapján

Weboldal készítés ingyen, Baby!

Weboldal készítés ingyen, Baby!

Mit fejlesztettünk az utóbbi hetekben?

Mit fejlesztettünk az utóbbi hetekben?